Η Express Roll δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών με εξειδίκευση στα ρολά ασφαλείας και στις γκαραζόπορτες. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση και εγκατάσταση ρολών ασφαλείας, είτε πρόκειται για οικιακή χρήση είτε για καταστήματα, χώρους στάθμευσης και βιομηχανικούς χώρους.

Η άριστη τεχνογνωσία και η κατάρτισή μας στο χώρο, μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας στις δικές σας ανάγκες, ειδικές απαιτήσεις και επιθυμίες. Έχουμε τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου μας ζητηθεί εντός Αττικής. Ταυτόχρονα διατηρούμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, προκειμένου να είναι προσιτές από όλους.

Βασικό μας μέλημα η υψηλή ποιότητα, με σκοπό την εξασφάλιση του χρόνου ζωής των κατασκευών μας, την καλύτερη απόδοσή τους, αλλά και το ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και συνοδεύονται από γραπτή τριετή εγγύηση. Η μεγάλη πείρα του προσωπικού μας στους αυτοματισμούς, μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατανοώντας πλήρως τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Στόχος της εταιρίας μας είναι η ασφάλειά σας και η άριστη εξυπηρέτηση σας, για αυτο το λόγο το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας και είναι σε θέση να σας δώσει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε αλλά και να σας δώσει την καλύτερη λύση για μία οικονομική και αξιόπιστη αγορά.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού αναλαμβάνοντας την παράδοση και τοποθέτηση.

Στην Express Roll θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και προσανατολισμένες στην ασφάλειά σας.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε:

  • Ρολά ασφαλείας (χειροκίνητα και ηλεκτρικά).
  • Τηλεχειριστήρια μηχανισμών ασφαλείας.
  • Χειροκίνητους μηχανισμούς.
  • Κυλιόμενα αυτόματα ρολά.
  • Μηχανισμούς για συρόμενες γκαταζόπορτες.
  • Μηχανισμούς για ανοιγόμενες γκαραζόπορτες.
  • Επισκευές ρολών όλων των τύπων.